De Kaaijk

Saenredamstraat ? in Assendelft, ( Toon op kaart )

70 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Kaaijk, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 35
  • Schoolgenoten 70

Op De Kaaijk vind je 35 klassenfoto’s en 70 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 73

De Huishoudschool als voorlope...

De Huishoudschool als voorloper gedaan voor het MHNO onderwijs. Direcrice Juffrouw Buddinh'.

2002, Deleted

Vanaf de lagere school waren w...

Vanaf de lagere school waren wij de eerste leerlingen en we fietsten van lokaal naar lokaal in Kr'nie en Assendelft. Kookles bij de gashouwer op het Weiver en lessen in een speeltuingebouwtje etc. In 1961 hadden we groot feest, de school werd geopend en ieder meisje kreeg een eigen stukje tuin want we waren een landbouwhuishoudschool!!! Juf Stufkens en juf van Heulen zijn mij bijgebleven. Fia Mirck, Ina Booy, Aly Erfman, Ina Haarsma, Lyda v/d Hoeven,Guda Kuyzer etc.waren bij mij in de klas. We gingen naar De Haaf in Bergen, een vormingscentrum! Nou we zijn goed gevormd hoor!! Mail me maar als je interesse hebt in mijn wetenswaardigheden. Groeten Anke.

2002, Deleted

Dit was echt een hele leuke ti...

Dit was echt een hele leuke tijd met een hoop herinneringen. Ik was de hele schoolperiode vrienden met ,Anja Hoep,Freda Kok,Hennie Smits. Ook kan ik me nog heel goed juf Buddingh herinneren want ik heb heel vaak voor 'straf'eieren moeten rapen van haar in het kippenhokje wat toen nog op het grasveld stond.En de eerste jaren in de eetzaal met ze allen van plastic bordjes eten,wat een tijd zeg,en toch heel erg leuk.

2003, Deleted
?