Ontdek PLUS

De Huifkar

Kievitstraat 6 in Ten Boer, ( Toon op kaart )

198 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Huifkar, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Huifkar foto

Op De Huifkar vind je 14 klassenfoto’s en 198 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Badjuffrouw Penny Plomp in de zesde klas musical 'Raadsels rond het ruime sop'.

Badjuffrouw Penny Plomp in de zesde klas musical 'Raadsels rond het ruime sop'. Een tango in badjas met flippers en een waterpolobadmutsje (geleend van Henk Busker!). Geweldig!!!

De Huifkar, 1983

De schoolbus, juf Kiel met haar geruite rok, meester Sijtsema en meester Abresch, een plank met gekleurde draadjes knutselen bij meester Busker, de pukkels en m'n vriendinnetjes José, Marianne, Henriette, Marlies, Anneke, Bianca, Caroline, Liesbeth en Eli

De schoolbus, juf Kiel met haar geruite rok, meester Sijtsema en meester Abresch, een plank met gekleurde draadjes knutselen bij meester Busker, de pukkels en m'n vriendinnetjes José, Marianne, Henriette, Marlies, Anneke, Bianca, Caroline, Liesbeth en Elin

De Huifkar, 1978

Gezellige tijd! Wat me heel erg is bijgebleven zijn de optredens bij weekafsluitingen, songfestivals en musicals.

Gezellige tijd! Wat me heel erg is bijgebleven zijn de optredens bij weekafsluitingen, songfestivals en musicals. Met vriendinnen altijd op het podium staan. Eindmuscial groep 8 was geweldig! Toos: er is iets loos! Ha, ha... Mijn vader heeft dit destijds gefilmd, dus heel af en toe kijk ik 'ns terug in de tijd.

De Huifkar, 1985