De Hoorn

Molenweg 12 in Oudenhoorn, ( Toon op kaart )

97 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Hoorn, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 20
  • Schoolgenoten 97

Op De Hoorn vind je 20 klassenfoto’s en 97 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 59

Een fijn schoolplein waar we i...

Een fijn schoolplein waar we in de pauze's leuk konden spelen, de school stond in het midden van her perceel zodat je rondom kon spelen, tikkertje buutten en tollen.

2002, Deleted

Dat we in 1939 en 1940 maar we...

Dat we in 1939 en 1940 maar weinig schooldagen hebben kunnen maken vanwege de mobiliesatie,omdat er militairen waren gelegerd in de school. Dat heeft mij b.v. een achterstand in de nederlandse taal bezorgd. Later toen ik naar de landbouwschool ging heeft de toen malige directeur Mr.C de Snaaijer. mij echt de nederlandse taal bij gebracht wel in extra uren dat is iets wat mij later veel profijt heeft gegeven in mijn latere loopbaan. De school herinner ik mij als een fijne school het plein bevind zich rondom waardoor er spelletjes zowel voor als achter school werden gespeeld.

2003, Evert

Juffrouw van der Gaag zal ik n...

Juffrouw van der Gaag zal ik nooit vergeten. Toen vond ik haar al een stok oude vrouw en die stem van haar vreselijk, van die afgrijselijke bloemen jurken, maar achteraf toch een lief mens.

2003, Deleted
?