de Hooge Weid

Amstelstraat 5 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

90 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Hooge Weid, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Hooge Weid foto

Op de Hooge Weid vind je 11 klassenfoto’s en 90 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik heb mijn achternaam in nl geregistreed voor mail voornaam at ervoor en dat is het dan.

ik heb mijn achternaam in nl geregistreed voor mail voornaam at ervoor en dat is het dan.

de Hooge Weid, 1978

De leukste klas! Dat vonden de leraren toch ook? Polkabrokken eten met juffrouw Joke en pannekoeken eten op de boot van juffrouw Margot.

De leukste klas! Dat vonden de leraren toch ook? Polkabrokken eten met juffrouw Joke en pannekoeken eten op de boot van juffrouw Margot. Verder waren Kees Bakker en Juffrouw van Beinen erg leuke leraren. Kees Bakker heeft uiteindelijk een rare loopbaanswitch gemaakt, van leraar overgestapt naar een bedrijf voor schoonmaakwagentjes. Jammer voor de overige leerlingen! Minder goede herinneringen aan het bidden in de zesde klas, terwijl alle andere leerlingen al lang buiten aan het spelen waren. En af en toe had je in de klas een paraplu nodig... Ondanks dat de school niet meer bestaat lijkt het me leuk om met de klas nog eens een reunie te houden.

de Hooge Weid, 1979

Toen we verhuisden naar HHWaard(in de derde klas, denk ik) ging ik daar naar een Jenaplan school.

Toen we verhuisden naar HHWaard(in de derde klas, denk ik) ging ik daar naar een Jenaplan school. O, wat werd ik uitgelachen als ik iets aan de "meester" vroeg. Daar werd iedereen bij de voornaam genoemd. In het nieuwe schooljaar ging ik weer terug naar de Hooge Weidt. Elke dag op de fiets, maar oh, wat was het weer gezellig, vooral met Marijke Hulskamp, die ik helaas uit het oog verloren ben.

de Hooge Weid, 1978

?