De Holtenhoek

Holtenweg 5 in Vries, ( Toon op kaart )

136 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Holtenhoek, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Holtenhoek foto

Op De Holtenhoek vind je 11 klassenfoto’s en 136 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Even wat mensen noemen die destijds in onze klas zaten: Jan Koster, Albert Kolthof, Rolf Koops, Alex de Vries, Klaas de Boer, Egbert Darnefiel, Rob Corba, Jo van de Galien, Willem Blok, Feiko Kuipers, Bernard .

Even wat mensen noemen die destijds in onze klas zaten: Jan Koster, Albert Kolthof, Rolf Koops, Alex de Vries, Klaas de Boer, Egbert Darnefiel, Rob Corba, Jo van de Galien, Willem Blok, Feiko Kuipers, Bernard ... Heleen Vellinga, Marty (Diane) Bos, Christien van der Veen, Corry Lubbers, Harmke de Boer (werd veel gepest..) Meer weet ik er zo gauw niet. Wellicht dat er nog iets te vinden is op een oude klassefoto. Dan de leraren... 1e klas juffrouw Koster, meester Klok, meester Mueller en last but not least meester Kistjes. Al met al een leuke school, niet te groot. Heb er een aantal jaren samen met m'n broer Andre op gezeten. Ik herinner me nog dingen als voetballen op het veldje naast de Huishoud school (kon ik niet dus af en toe op de goal staan), psalmen & gezangen zingen in de Aula, op je verjaardag fraaie kaarten ophalen bij de meesters/juf, de laatste dag op school in de 6e en het toch wel vreemde afscheid van elkaar. Ik ben toen vertrokken richting Groningen - Haren (samen met Marty Bos), de meesten gingen toen verder in Assen. Ik vraag me wel eens af wat er van iedereen geworden is...

De Holtenhoek, 1971

Leuke herinneringen aan de school.

Leuke herinneringen aan de school. Ik zou wel eens een reunie willen meemaken en herinneringen ophalen met Lisa Vos, Hans Koning, Leonoor Feenstra, Bettina Meibos, Gerard Terpstra (zoon van), Marc Wijnen, Bert Meijering, etc.

De Holtenhoek, 1975

We hadden een klasje van 7 mensen in de 6e klas: Antje Bakker, Hennie Been, Henk Koekoek, Dik Koops, Jannie Mulder, Froukje van Benthem en ikke.

We hadden een klasje van 7 mensen in de 6e klas: Antje Bakker, Hennie Been, Henk Koekoek, Dik Koops, Jannie Mulder, Froukje van Benthem en ikke. Drie klassen in een lokaal bij meester Kisjes. Vooral het laatste jaar waren we een hecht groepje. Waar is iedereen toch gebleven?

De Holtenhoek, 1958

?