De Holsthoek Den Nul

Holstweg 29 in Olst, ( Toon op kaart )

64 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Holsthoek Den Nul, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Holsthoek Den Nul foto

Op De Holsthoek Den Nul vind je 13 klassenfoto’s en 64 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ben vanuit Deventer in klas 2 terecht gekomen, was heel erg wennen want je was toch een stadse die op het platteland kwam wonen, goed bevriend geraakt met Mike de Wilde, samen naar Mavo Wijhe gegaan, verder had ik nog wel contact met Rob Voskamp.

Ben vanuit Deventer in klas 2 terecht gekomen, was heel erg wennen want je was toch een stadse die op het platteland kwam wonen, goed bevriend geraakt met Mike de Wilde, samen naar Mavo Wijhe gegaan, verder had ik nog wel contact met Rob Voskamp. Sinds kort ook weer contact met Rob Schiltmeijer.

De Holsthoek Den Nul, 1980

Ik heb een leuke tijd gehad op deze school ,mede omdat ik er recht tegenover woonde,zodat ik de melkboer ,de kolenboer ,en meer in de gaten kon houden.

Ik heb een leuke tijd gehad op deze school ,mede omdat ik er recht tegenover woonde,zodat ik de melkboer ,de kolenboer ,en meer in de gaten kon houden.Met Ap Post ,mijn beste vriend ,en samen met Harry Bouwmeester ,heb ik de meest mooie Tijd gehad. Muziek maken in het 'gat' ,een stortplaats achter de school ,en lekker teuten met de meiden. Stoeprand en tennisen met Femie en met Anja giegelen en groot doen....... In mijn zoon zie ik het allemaal terug........ Met veel plezier denk ik terug aan die onbezorgde fantastische tijd........

De Holsthoek Den Nul, 1965

Ik kwam daar in de 4e klas.

Ik kwam daar in de 4e klas... Moest erg wennen.

De Holsthoek Den Nul, 1977

?