De Hoge Hof

Hoge Hof 2 A in Kapel-Avezaath, ( Toon op kaart )

73 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Hoge Hof, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 7
  • Schoolgenoten 73

Op De Hoge Hof vind je 7 klassenfoto’s en 73 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 42

Ik heb de school aan de zoelen...

Ik heb de school aan de zoelensestraat bezocht,het huis naast de school werd door ons gezin 6 jaar bewoond ('53-'59) na ons vertrek is de school verhuist en is de Hoge Hof gaan heten. veel zingen met de juffrouw van klas 1 en 2 naam vergeten. Zij woonde in Tiel. klas 3 meester Post. hoofdmeester de hr. Meijer. Ben halverwege het derde schooljaar verhuisd naar de Veluwe

2002, Deleted

Heb op de Hoge Hog een hele le...

Heb op de Hoge Hog een hele leuke tijd gehad! Een gezellig schooltje, met kleine klassen zodat je iedereen kent. Vooral het voetballen in de pauzes en voor schooltijd 's middags en de kampen in Otterlo zijn me bijgebleven! Heb er een superleuke tijd gehad, maar ben al m'n klasgenoten eigenlijk wel uit het oog verloren.

2003, Hans

de Musicals die we deden met z...

de Musicals die we deden met zijn allen. En de schoolkamp met groep 7 en 8. Toen ik in groep 7 zat zijn we naar Otterlo geweest en toen ik in groep 8 zat zijn we naar Bakkum geweest. En natuurlijk niet te vergeten de schoolreisjes en dan voornamelijk de Efteling. Mijn beste vriendin op deze school is toch wel Jo-Anne. En ik ging ook altijd veel met Danny en Pieter om.

2003, Deleted
?