De Hoge Bomen

Barkasstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

163 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Hoge Bomen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Hoge Bomen foto

Op De Hoge Bomen vind je 66 klassenfoto’s en 163 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

j.

j.vings, den held, men.LKM Lasee, H de Kwaasteniet

De Hoge Bomen, 1967

juf:van Eek,juf:Westerlaan,Hr.

juf:van Eek,juf:Westerlaan,Hr.van Klaveren als hoofd daarna Hr.van Gerven,Hr.kwaasterniet.Klasgenootjes Greetje van Katwijk,Hennie Schoolenberg en een nichtje Jannie Schoolenberg,Joke van de Weijde,Loes Smit,Nelleke Dirkzwager,Anneke Bindenga,Dikkie Vive,een Guus?,Jopie Bol of Bal,een Jaap.Mijn meisjesnaam is Bep van Wijngaarden.

De Hoge Bomen, 1954

Op deze school gezeten vanaf de peuterklassen tot 1969, daarna naar de mavo (van Oldenbarneveld s.

Op deze school gezeten vanaf de peuterklassen tot 1969, daarna naar de mavo (van Oldenbarneveld s.g op de frankendaal) in rotterdam-zuid omdat mijn ouders waren verhuisd. herman Kriek ken ik heel goed, we zaten volgens mij in dezelfde klas, met Jan van Dillen, de broertjes de Boer. Leo Griesdoorn( Zijn ouders verkochten ijs), allen woonden in hetzelfde dorp. Ik kom uit een gezin met 7 kinderen en de 5 oudsten hebben op deze school gezeten. Wij woonden in het dorp dat voor de school lag(Het Witte Dorp). Kleine witte huisjes met veel grote gezinnen. Favoriete bezigheid na schooltijd was voetballen op het pleintje voor de school of vissen in de sloot die rondom de school lag.

De Hoge Bomen, 1962

?