de Hoeven

Akkersleep 1 3 in Beuningen, ( Toon op kaart )

199 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Hoeven, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Hoeven foto

Op de Hoeven vind je 12 klassenfoto’s en 199 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb hele goede herinneringen aan deze school.

Ik heb hele goede herinneringen aan deze school. Het schoolkamp ik meen in Uden was geweldig. Ook de onderlinge strijd met de beundert op sportdag niet te vergeten.Wie was dit jaar weer de beste met slagbal? Enkele namen die ik me nog kan herineren zijn Mike Vervest, Jaqueline Sneider ( wie kende ze niet van de jongens ), Wilfred Cobussen, Sandra Philips, Erik Mensink, Garnoud Schiks, Natasja Anemaat, enz.

de Hoeven, 1976

Tot en met groep 6 op deze school gezeten.

Tot en met groep 6 op deze school gezeten. Jufvrouw Jannie en juf Henriette vond ik beide echte schatjes. De laatste twee jaar basisschool heb ik op de Peppel gezeten.

de Hoeven, 1983

Mijn vriendinnetje Brigitte Roekalea en Verder Erwin Kenter en Theo, Chantal, Aubrey, Riquette Janssen, Barry vd Berg, Robert Moorman, Daniëlle (Daantje) en noem maar op.

Mijn vriendinnetje Brigitte Roekalea en Verder Erwin Kenter en Theo, Chantal, Aubrey, Riquette Janssen, Barry vd Berg, Robert Moorman, Daniëlle (Daantje) en noem maar op. ik ging halverwege klas 6 verhuizen. Ik sta helaas niet meer op de klassefoto van de 6e klas

de Hoeven, 1980

?