de Hoeksteen

Eendracht 6 in Mijdrecht, ( Toon op kaart )

102 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Hoeksteen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Hoeksteen foto

Op de Hoeksteen vind je 6 klassenfoto’s en 102 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Onze klas telde slechts 5 meisje en 10 jongens.

Onze klas telde slechts 5 meisje en 10 jongens. Daarom zaten we samen met de groep die boven ons zat. Mijn klasgenootjes: Astrid, Patricia, Henriette Heezen [helaas overleden in 1981], Annelies Verkaik, Rik Rood, Pieter de Vos, Kees van Walraven, Pieter Regelink, Rene Montsma, Robin Hof, Ronald Boersma, Wout Verschut, voornaam vergeten jongen Rebel. En dan vergeet ik 1 iemand :-( Jan Aufenacker! Volgens zijn eigen telling :-) Die jongen met die lange wimpers. Maar was hij niet een jaar ouder dan ik? Ohwell. In de klas boven ons zaten (ook): Ingrid Hardsteen, Ida Olthof, Hennie Mulder, Joke van Leeuwen, Arthur, Judith Glashouwer, Tonnie, We hadden les van Dhr. Gerard "Snijboon" Van Zanten, een heel lieve man; Dhr. Gap Verschut, erg streng in onze ogen... Nou... hoezo 'in onze ogen?' Ik heb nog altijd op mijn netvlies staan hoe sommige kinderen geslagen werden, ik zal geen namen noemen: maar heb er grote bewondering voor hoe die kinderen daar overheen gekomen zijn... Het was niet normaal, en minstens onpedagogisch. [Update 2004]: mijn zusje is helaas, eind vorig jaar, plotseling overleden. Als haar vriendinnen (Petra zat twee klassen lager dan ik) goede herinneringen aan haar hebben, stuur ze me dan via mijn site. Dan zal ik ze voor haar kinderen bewaren.

de Hoeksteen, 1974

Leuke tijd gehad op deze school.

Leuke tijd gehad op deze school. Ik moet af en toe nog lachen om dingen als het eeuwige puntenslijpen met de electrische puntenslijper achter de landkaart door Frank Hendriks bijvoorbeeld.

de Hoeksteen, 1976

Beste herinnering is dat Arthur in de 3de klas meester Oudshoorn, wilde laten struikelen over een liniaal! haha bekenden van die tijd***** mij eens: mijn voornaam appestaartje hollandse-jeepsafari.

Beste herinnering is dat Arthur in de 3de klas meester Oudshoorn, wilde laten struikelen over een liniaal! haha bekenden van die tijd***** mij eens: mijn voornaam appestaartje hollandse-jeepsafari

de Hoeksteen, 1978

?