de hoeksteen

ir. Lelystraat 42 in Nieuwerkerk aan de IJssel, ( Toon op kaart )

96 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de hoeksteen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de hoeksteen foto

Op de hoeksteen vind je 17 klassenfoto’s en 96 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een helee leuk e schooltijd, samen met Marieke, Marianne, Marike en sHu- yen.

Een helee leuk e schooltijd, samen met Marieke, Marianne, Marike en sHu- yen. Veel buiten, vroeger naar school om te knikkeren. : " Aardappels schillen al voor de keuken meid", touwtje springen elastieken het was allemaal even leuk. Natuurlijk ook veel leuke herrinneringen aan de leraren, maandafsluitingen met als vaste acts mini en maxi door Marianne en Eddie ( tegenwoordig Ed las ik) en Doris vertolkt door Anke. Ik kan nog heel lang doorgaan. Nog steeds denk ik wel eens: hoe zou het gaan met: Marielle, Annelieke, Marleen,Daan, Bert, Arno, etc.

de hoeksteen, 1980

de eerste klas bij juffrouw castricum, die mij altijd noortje noemde.

de eerste klas bij juffrouw castricum, die mij altijd noortje noemde. verder les van dhr. v.d. heijden. sommige kinderen kregen de borstel van het schoolbord naar hun hoofd gegooid! ik weet nog dat we een nieuwe 'meester' kregen, dhr. versluijs. hij verscheen in een grijs krijtstreeppak voor de klas. en dan natuurlijk de feestjes. het eerste 'disco-feest' bij mij thuis met lenny veltman, ellen lourier, nicolette klaren, alexandra schneider, frans van hoogstraten, rene van oosten, ernst cohen erik de groot etc. (grappig om nu zelf kinderen in deze leeftijd te hebben.)

de hoeksteen, 1968

Met veel plezier heb ik op de Hoeksteen gezeten.

Met veel plezier heb ik op de Hoeksteen gezeten. Hierna ging ik naar 't Emmauscollege, halverwege de vierde klas verhuisden wij naar Rhenen, waar ik de Havo in Veenendaal afgemaakt heb. In Amsterdam heb ik van 1990 -1994 de opleiding Logopedie-Akoepedie gedaan. Ik woon inmiddels al weer 10 jaar in Noord-Holland, waar ik als logopedist in mijn eigen praktijk werk en in het speciaal onderwijs voor slechthorende kinderen en kinderen met spraak-taalproblemen.

de hoeksteen, 1978

?