De Hoeksteen

Siersteenlaan 480 1 in Groningen, ( Toon op kaart )

211 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Hoeksteen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Hoeksteen foto

Op De Hoeksteen vind je 23 klassenfoto’s en 211 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn eerste echte school, althans na de kleuterschool de Graspieper.

Mijn eerste echte school, althans na de kleuterschool de Graspieper. Als ik de klassefoto zie van klas 6 dan merk ik al tot mijn schaamte dat een aantal namen verdwenen zijn (de meeste niet). Toch blijven het knikkeren en overlopen en landverovertje mijn nog helder voor de geest staan. Als ook een snoeiharde botsing met een ijzeren paal van het toemalige fietsenhok op de allerlaatste dag van mij op de Hoeksteen.

De Hoeksteen, 1974

Tja de Hoeksteen.

Tja de Hoeksteen. Ik weet alleen nog maar fragmenten uit die tijd. Dat ik werd gepest (no hard feelings), overlopertje op het schoolplein, boekjes zoeken tussen het oud papier, klaarover in een oranje jasje, in de rij staan om naar binnen te mogen. Ik weet ook nog dat we een plaatje kreeg bij meneer Koning wanneer je een voldoende had gehaald. Wanneer ik er zo over na denk weet ik eigenlijk best nog wel veel. - De scheepsbel op de gang (zou hij er nog zijn), - De grote kuil in het midden van de school met een vogelkooi. Ik ben best wel nieuwsgierig hoe het er nu uit ziet.

De Hoeksteen, 1973

Goede herinneringen aan meneer Koning en meneer Hamminga (met Hammond orgel in de klas).

Goede herinneringen aan meneer Koning en meneer Hamminga (met Hammond orgel in de klas).

De Hoeksteen, 1971

?