De Hoeksteen

Olmendreef 100 102 in Vlaardingen, ( Toon op kaart )

113 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Hoeksteen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Hoeksteen foto

Op De Hoeksteen vind je 13 klassenfoto’s en 113 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Tijdens de afscheidsavond van de 6e klas speelde ik Geen Ja/Geen Nee met Jeroen van Tienen: Jeroen speelde de Quizmaster en ik de kandidaat die geen Ja en geen Nee mocht antwoorden op zijn vragen.

Tijdens de afscheidsavond van de 6e klas speelde ik Geen Ja/Geen Nee met Jeroen van Tienen: Jeroen speelde de Quizmaster en ik de kandidaat die geen Ja en geen Nee mocht antwoorden op zijn vragen. (die gekleurde kussens waarop je kon zitten en tafeltjes bouwen op het toneel...zouden die er nog zijn??)

De Hoeksteen, 1977

Altijd samen met Marlies en tot over m'n oren verliefd op Raymond, haha! Onzeker sommen maken bij meester Kamphuys en een geweldig laatste jaar bij meester Veldkamp met z'n "dan gaan we nu een bammetje eten".

Altijd samen met Marlies en tot over m'n oren verliefd op Raymond, haha! Onzeker sommen maken bij meester Kamphuys en een geweldig laatste jaar bij meester Veldkamp met z'n "dan gaan we nu een bammetje eten". Geweldige man! Namen die me bijgebleven zijn... Bijna allemaal, maar vooral; Maaike, Marielle, Hanneke en Marjon, Marijn, Dennis, Robert, Mariska en Annelies, Bert, Erik, Tanja, Sabina, de "Sazen"... Ik vraag me af of die reunie ooit gehouden kan worden... lijkt me geweldig!

De Hoeksteen, 1982

Toen ik in groep 5 zat ben ik verhuisd en dus naar een andere school gegaan.

Toen ik in groep 5 zat ben ik verhuisd en dus naar een andere school gegaan. Ik hoor dus eigenlijk bij de mensen die tot 1992 op deze school hebben gezeten

De Hoeksteen, 1984

?