De Hei

Heidseweg 44 in Heide, ( Toon op kaart )

18 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Hei, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Hei foto

Op De Hei vind je 2 klassenfoto’s en 18 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een echte dorpsschool, met nog lesmateriaal van jaren oud, echt wel goed om nog staartdelingen te maken en zo, we zaten in een kleine klas (6 jongens en 2 meisjes) erg leuke tijd gehad, de juf (marijke) op stang jagen was nog wel 't leukste vooral in de l

Een echte dorpsschool, met nog lesmateriaal van jaren oud, echt wel goed om nog staartdelingen te maken en zo, we zaten in een kleine klas (6 jongens en 2 meisjes) erg leuke tijd gehad, de juf (marijke) op stang jagen was nog wel 't leukste vooral in de laatste jaren..

De Hei, 1983

De schoolbankjes met de inktpotten en de inktlappen.

De schoolbankjes met de inktpotten en de inktlappen. We schreven met kroontjespennen nog! Hele goeie herinneringen aan deze intieme plattelandsschool waar verdomd goed onderwijs werd gegeven. Meester Staal, meester Storms en juffrouw van der Cruijssen (spelling?)

De Hei, 1959

Wat een geweldige school! Gewoon de straat oversteken en je stond al op de speelplaats.

Wat een geweldige school! Gewoon de straat oversteken en je stond al op de speelplaats. In de zomer knikkeren op de bulten met zwart zand en dan met vieze knieen thuis komen: "Maar het ging om mijn hele knikkerzak tegen zijn loep!! Ik moest echt op de grond liggen daarvoor hoor!"

De Hei, 1982

?