De Heggerank

Sleedoornstraat 3 in Heijen, ( Toon op kaart )

58 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Heggerank, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
De Heggerank foto

Op De Heggerank vind je 0 klassenfoto’s en 58 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik weet niet eens meer wanneer ik precies van school ben af gegaan.

ik weet niet eens meer wanneer ik precies van school ben af gegaan.hoewel het eigelijk nog allemaal nog niet zo lang geleden is weet ik erg weinig meer van die periode af,alleen dat school nooit mijn favoriete hobby is geweest!!

De Heggerank, 1984

Juffrouw Bernadette en Meester Koppes waren leuk :) En de kaartjes die je kreeg als je goed je best had gedaan en 10 stickertjes had.

Juffrouw Bernadette en Meester Koppes waren leuk :) En de kaartjes die je kreeg als je goed je best had gedaan en 10 stickertjes had

De Heggerank, 1993

Ik weet nog dat wij met een kleine klas van 9 jongens en 6 meisjes altijd in een combinatieklas zaten en dat ik het geweldig vond dat we in groep 8 een enkele klas kregen en ook nog in het grootste lokaal van de school zaten!.

Ik weet nog dat wij met een kleine klas van 9 jongens en 6 meisjes altijd in een combinatieklas zaten en dat ik het geweldig vond dat we in groep 8 een enkele klas kregen en ook nog in het grootste lokaal van de school zaten!

De Heggerank, 1983

?