De Haselhorst

Willem Egbertsstraat 82 in Hasselt, ( Toon op kaart )

62 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Haselhorst, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 10
  • Schoolgenoten 62

Op De Haselhorst vind je 10 klassenfoto’s en 62 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 38

Ik woon nu in Alkmaar, maar he...

Ik woon nu in Alkmaar, maar heb goede herinneringen aan Hasselt!

2002, Deleted

Uiteraard mijn meesters en juf...

Uiteraard mijn meesters en juf herinner ik mij goed, juf Rudolphus (later Hobbelink) in klas 1, meester de Boer in klas 3, meester Bulk in de vierde, meester Kuipers in de vijfde en meester Kremer in de zesde Daarnaast een paar bijzondere herinneringen: *onderweg naar school ben ik eens gevallen waardoor meester de Boer mij naar de dokter moest brengen voor hechtingen * de overgang van Leerhoeve naar Haselhorst... kwamen toen ook de kleuters er al bij? Ik weet nog wel dat ik in de zesde oppas- en voorleestaak had bij de kleuters * tijdens de afwastaak heb ik de glazen koffiekan gebroken, juffrouw Drenth beetje boos ;-) moeten de kids dat tegenwoordig ook nog steeds doen eigenlijk, afwassen voor de leraren?

2003, Nathalie

Geloof dat ik daar in die peri...

Geloof dat ik daar in die periode heb gezeten, later ben ik naar de Trekschuit gegaan, hoefde we de Dedemsvaart niet meer over met de fiets, kwamen nogal wat onderwijzers mee naar de Trekschuit en ook alle kleuters. Heb nog les gehad van jufrouw Drent en meester de Boer. Of was het toen al de Leerhoeve ???

2003, Martijn
?