De Handpalm

Prins Bernhardstraat 3 in Leens, ( Toon op kaart )

46 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Handpalm, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
De Handpalm foto

Op De Handpalm vind je 13 klassenfoto’s en 46 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

les van meester Kamminga.

les van meester Kamminga. Hij kon prachtig vertellen. Handwerken van juf Dijkinga. Ik mocht niet bij andere kinderen zitten maar zat alleen aan het buro. Koffie maken voor meester Venema. Eens lieten we de melkkoker per ongeluk aanstaan zodat de gleuf van een bankje smolt. Het muziekinstrument waarmee meester V. de toon aan gaf nadat hij het tegen zijn schoen sloeg. Wat kon hij spetteren als hij boos was maar we mochten hem toch wel graag. herinneren mijn zeven klasgenoten (waarvan nog zes in leven zijn) het vers dat we leerden van meester Kamminga: op de Leenster school is het prettig leren, al 't lawaai van buiten af dat kan ons toch niet deren? We hadden toen nog les in de kerk.

De Handpalm, 1961

eerst bij juf Poutsma.

eerst bij juf Poutsma. Af en toe kom ik haar nog tegen. De hele periode zaten we mt 4 meisjes en 8 jongens in de klas. Onder andere met Gerco, Richard, Jan, Cornelis, Henk jan, Robert, Evelien, Roelien en Tiny. Andere jongens: Freddie, Johan. Vergeet ik nog iemand? Bernette was er eerst ook bij.

De Handpalm, 1980

Vriendin met Bineke, Annelies.

Vriendin met Bineke, Annelies. Ook speelde ik regelmatig met Ubel. Meiden van groep 8 speelden vaak met ons kleuters in de pauze. We deden spelletjes zoals. Er zat een klein zigeunermeisje.. Wat zag ik tegen die meiden op. En dat ze met mij wilden spelen.

De Handpalm, 1981

?