de Grondtoon

Jan Zwartplantsoen 20 in Bunschoten-Spakenburg, ( Toon op kaart )

151 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Grondtoon, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Grondtoon foto

Op de Grondtoon vind je 16 klassenfoto’s en 151 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke klas, veel gelachen! De vijfde en de zesde klas les van Brinkman, omdat niemand ons verder wilde hebben (dachten wij).

Leuke klas, veel gelachen! De vijfde en de zesde klas les van Brinkman, omdat niemand ons verder wilde hebben (dachten wij). Verder natuurlijk van der Wal met zijn kruk voor in de klas en handenarbeid op vrijdagmiddag.

de Grondtoon, 1984

Ik heb veel plezier gehad op deze school.

Ik heb veel plezier gehad op deze school. Juf Sellers (?) van de 3e klas vond ik vreselijk, maar in tegenstelling tot vele anderen vond ik juf Brummelkamp juist heel erg leuk. Vooral als ze mee ging knikkeren. Dit deed ze met de knikkers die ze afpakte in de les. Juf Verstraete uit de 2e was trouwens echt heel erg lief en meester Mastenbroek de allerleukste. Met meester Kranenburg had ik altijd een beetje medelijden, al was ik wel altijd heel boos als hij onaardig deed tegen mijn broer (al deed die ook wel onaardig terug).

de Grondtoon, 1977

Al mijn vriendinnen en de vechtpartijen hahahaha.

Al mijn vriendinnen en de vechtpartijen hahahaha.

de Grondtoon, 1978

?