De Groene Zwaan

in Terneuzen, ( Toon op kaart )

22 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Groene Zwaan, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Groene Zwaan foto

Op De Groene Zwaan vind je 0 klassenfoto’s en 22 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wij moeste iedere morgen lopen van het schippersinternaat juliana naar de school.

Wij moeste iedere morgen lopen van het schippersinternaat juliana naar de school.Mijn zus loes en broer cokkie zatten ook bij mijn op school.Mijn beste vriend was drik de jong.Ik had verkering met zijn zus annie.Ik kreeg nog al veel straf dat heb je als je rood haar hebt.Ik zou het leuk vinden om eens iemand te omtmoeten.Of te emailen.

De Groene Zwaan, 1960

Ik werd samen met mijn tweelingzus Nelleke zo nu en dan gebracht naar deze school als mijn ouders met hun schip in Terneuzen lagen.

Ik werd samen met mijn tweelingzus Nelleke zo nu en dan gebracht naar deze school als mijn ouders met hun schip in Terneuzen lagen. Ik heb er geen fijne herinneringen aan over gehouden. We zaten toen voornamelijk tussen de walkinderen en werden vaak van alle activiteiten uitgesloten. Overigens staat bij mij de Groene Zwaan bekend als een kleuterschool. De Loopplank was de basisschool waarnaar je naar toe ging vanuit het schippersinternaat!

De Groene Zwaan, 1970

Het enige wat ik van deze school weet is dat,als ik met het busje ging iedereen een snoepje kreeg dat waren bijna altijd cola flesjes.

Het enige wat ik van deze school weet is dat,als ik met het busje ging iedereen een snoepje kreeg dat waren bijna altijd cola flesjes. Er was ook een groote zandbak en geloof dat er ook iets met een pop was als we in de kring gingen.

De Groene Zwaan, 1985

?