De Groene Palm

Palmentuin 10 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

103 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Groene Palm, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Groene Palm foto

Op De Groene Palm vind je 15 klassenfoto’s en 103 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb alleen groep 8 gedaan op deze school.

Ik heb alleen groep 8 gedaan op deze school. Dat was in de klas van meneer Klijn. Ik ben ik 1985 in Rotterdam komen wonen vanuit Haarlem en werd in het begin wel gepest vanwege mijn 'accent'. Ondanks dat heb ik het wel naar mijn zin gehad hier. Vooral het laatste gedeelt van het jaar was leuk. Zoals Richard hier op deze site al aangeeft werd er bij mij thuis veel geoefend voor de musical en alles wat daarbij hoorde. Ik kan me goed herinneren dat een aantal jongens The Village People nadeden en dat ik samen met Usha een of ander dansje daarbij deden. Ayse was in die tijd mijn beste vriendin, ik ging ook veel om met Usha.

De Groene Palm, 1985

ik kreeg les van juf akke juf joyce en meester hugh de man.

ik kreeg les van juf akke juf joyce en meester hugh de man. sommige van mijn klas kom ik nog wel eens tegen maar de rest..... geen idee wat daar mee is gebeurt

De Groene Palm, 1984

meneer vet meneer klein en juffrouw Hardewijn en meneer bezemer ik kwam dar in de tweede klas en heb het daar onwijs naar me zin gehad.

meneer vet meneer klein en juffrouw Hardewijn en meneer bezemer ik kwam dar in de tweede klas en heb het daar onwijs naar me zin gehad.

De Groene Palm, 1980

?