De Grienden

Klipgriend 3 in Almere, ( Toon op kaart )

98 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Grienden, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Grienden foto

Op De Grienden vind je 15 klassenfoto’s en 98 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Was best een leuke tijd, schoolkamp naar Wekerom, de onterecht verloren schoolvoetbalfinale, de trouwerij van Meester Okkinga in Swifterbant!!! (ik weet zelfs nog een groot deel van het liedje dat we daar zongen!!).

Was best een leuke tijd, schoolkamp naar Wekerom, de onterecht verloren schoolvoetbalfinale, de trouwerij van Meester Okkinga in Swifterbant!!! (ik weet zelfs nog een groot deel van het liedje dat we daar zongen!!)

De Grienden, 1981

Net als Andrea van Eck ( hoi btw we moeten weer eens ff leuten ;) ) heb ik geen leuke herinneringen aan die lelijke trol laning en dan die vd bosh ieuwwww.

Net als Andrea van Eck ( hoi btw we moeten weer eens ff leuten ;) ) heb ik geen leuke herinneringen aan die lelijke trol laning en dan die vd bosh ieuwwww

De Grienden, 1981

Ik was vriendinnen met Monique, Ria, Liesbet.

Ik was vriendinnen met Monique, Ria, Liesbet. Ik woonde in Oevergriend 120 en in Juli 1984 zijn wij naar Zuid Afrika verhuisd

De Grienden, 1982

?