De Goede Herderschool

Europaplein 1 in Gennep, ( Toon op kaart )

76 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Goede Herderschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 7
  • Schoolgenoten 76

Op De Goede Herderschool vind je 7 klassenfoto’s en 76 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 45

Heb de eerste klas en een deel...

Heb de eerste klas en een deel van de tweede klas gedaan, daarna zijn we verhuisd naar Amsterdam. Beetje lang geleden allemaal, weet nog wel dat ik vanuit Ottersum op de fiets naar school ging samen met 2 andere kinderen ( broer en zus ) die in de Wilhelminastraat in Ottersum woonde, ik zelf woonde in de Julianastraat.

2003, Paul

Ik heb maar 1,5 jaar op deze s...

Ik heb maar 1,5 jaar op deze school gezeten, nadat we verhuisd waren van Wanroij naar Gennep. Ik was een hele andere manier van les geven gewend en heb het eigenlijk nooit echt naar mijn zin gehad op deze school.

2003, Nanda

Ik heb maar tot begin 3e klas ...

Ik heb maar tot begin 3e klas op deze school gezeten, verhuisde toen naar Gouda. Dat er een paar kinderen in het fietsenhok vuurtje gingen maken m.b.v. een vergrootglas. De vreselijke tandartswagen die één keer per jaar voor de deur stond. Mijn vader was leraar van klas 5/6 en dat was geen voordeel voor mij....Ik herinner me ook dat ik geregeld gepest werd, alhoewel ik daar wrs meer van onthouden heb dan dat het werkelijk gebeurde.

2003, Tanja
?