de Gelderse Roos

Boslaan 68 in Lunteren, ( Toon op kaart )

2 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Gelderse Roos, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Gelderse Roos foto

Op de Gelderse Roos vind je 0 klassenfoto’s en 2 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

het is geen school maar een herstellingsoord Ik heb daar een super tijd gehad.

het is geen school maar een herstellingsoord Ik heb daar een super tijd gehad. Daar kon ik alles even op een rij zetten,van wat ik - in m,n leven heb meegemaakt. Het leek wel een beetje op de reggeberg,waar ik als klein kind zat. Maar dan voor volwassenen. Een soort koloniehuis,zo voelde het. Samen opstaan,eten,teraphie,je kon daar je problemen die je had samen delen. Je was nooit aleen daar. fijne gesprekken gehad met m,n medebewooners daar. ik hoop dat alles goed met jullie gaat. gewoon een goeie tijd,van smorgens vroeg tot savonds laat.

de Gelderse Roos, 2002

deze keer was het in wolfheze,een spiksplinter nieuw- gebouw grotere kamers t,waren net hotelkamers luxe.

deze keer was het in wolfheze,een spiksplinter nieuw- gebouw grotere kamers t,waren net hotelkamers luxe. deze keer kwam ik voor rust en even tot mezelf te komen. bijna 2 maanden hier geweest fijne groep en ja eigenlijk heeft deze opname beter effect gehad ik merk het nu al veel bewuster.het is dan wel geen school,maar wel een soort levenslessen leren van anderen en??doelen stellen. een fijne plek als je even op adem wil komen.

de Gelderse Roos, 2009

?