de Folefinne

Rydwei 3 in Easterwierrum, ( Toon op kaart )

30 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Folefinne, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Folefinne foto

Op de Folefinne vind je 22 klassenfoto’s en 30 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meester Mulder en meester Riethorst.

Meester Mulder en meester Riethorst. Was leuk, nog in het oude gebouw, nu dorpshuis.

de Folefinne, 1972

ik zat op deze school in groep 5.

ik zat op deze school in groep 5. Er zaten 3 klassen bij elkaar. mijn groep 5 was maar 5 leerlingen groot. Mijn oma en opa woonden hier, en mijn tante ook. we woonden toen bij mijn tante in. nooit meer zo'n lief schooltje gezien...wel gek dat ik in groep 5 al topo had en moest breien.... vrienden van toen: Petra, Froukje Agricola en Claudia (achternichtje). Ook herinner ik me een meisje wat ook Jolanda heette en het meisje van de fietsenwinkel. 'avonds werd er bij het speeltuintje vaak een spel gedaan, een soort verstoppertje. De oude man met de paarden zal ik ook nooit vergeten...die woonde bij het speeltuintje in de buurt.

de Folefinne, 1983

Ik heb goede herinneringen aan mijn tijd op de Folefinne.

Ik heb goede herinneringen aan mijn tijd op de Folefinne. Op de kleuterschool had ik juf Janna en die vond ik toch wel erg lief! Volgens mij is ze daarna naar Noorwegen gegaan, dus ik weet niet hoe het nu met haar gaat. Ik zat in een klein klasje met Anja, Jolanda en Duncan. In de eertse klas zat Klaas-Meindert er ook nog bij, maar die is later verhuisd. In klas 6 kwam Astrid er nog bij. Ik geloof niet dat ik iemand vergeten ben. Verder herinner ik me de schoolreisjes naar Bakkeveen nog goed omdat we dan 's avonds briefjes schreven met de jongens en die onder de deur door schoven!!!! Errug spannend!!!

de Folefinne, 1981

?