De Fazant

Legmeerplein in Uithoorn, ( Toon op kaart )

184 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Fazant, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 31
  • Schoolgenoten 184

Op De Fazant vind je 31 klassenfoto’s en 184 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 103

Wanneer komt er nu eens een reunie !? (basjnl) op de hetemail punt)nl) Ik heb een video van de musical over de piratenzender (Lekkerman de kindervriend, die weet wat een kind verdient).

Wanneer komt er nu eens een reunie !? (basjnl) op de hetemail punt)nl) Ik heb een video van de musical over de piratenzender (Lekkerman de kindervriend, die weet wat een kind verdient)

2002, Bas

musical.

musical

2002, Deleted

Leuke leerrkachten.

Leuke leerrkachten. Meester Theo Merx was een Favoriet. Hij is/was hoofd leerkracht geworden op een school in Aalsmeer. Mees was zjin bijnaam. Sport was mijn favoriete vak. Ondanks dat ik aldaar een buitenbeentje was heb ik in zijn klas het altijd erg naar mijn zin gehad. Na deze school ben ik naar de "Groenstrook" te Aalsmeer gegaan. Daar heb ik 5 jaar gezeten en daana heb een jaar of 5 als Hovenier gewerkt. Nu ben ik omgeschoold als It-er en ben ik werkzaam als Helpdeskmedewerker bij een van de leukste bedrijven in Nederland, Sanoma Uitgevers te Hoofddorp.

2002, Deleted
?