De Fakkel

Burcht 107 A in Almelo, ( Toon op kaart )

23 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Fakkel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Fakkel foto

Op De Fakkel vind je 0 klassenfoto’s en 23 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Was wel gezellig! Behalve kon ik niet goed met de Meester de Boer! (dit was groep 7)Groep 8 was super vooral door meester Kooymans heb er veel plezier gehad met: Erik Dam(mijn knipperlicht schoolvriendje), Hilco van Leeuwen, Herman Snel, Sanneke Ritsema,

Was wel gezellig! Behalve kon ik niet goed met de Meester de Boer! (dit was groep 7)Groep 8 was super vooral door meester Kooymans heb er veel plezier gehad met: Erik Dam(mijn knipperlicht schoolvriendje), Hilco van Leeuwen, Herman Snel, Sanneke Ritsema, Marina Schuttert, Anneleen Hoogendoorn, Jochem Rosenbrand, Sander Crielaard, Anneke Bosch, Arie Meerveld, Jeroen van Haren, Rik Kok, Dorienke Jongsma (destijds mijn hartsvriendin) volgens mij was dat het anders heel erg sorry!

De Fakkel, 1989

Veel feestjes gehad met juf Hamstra! We waren als bloem verkleed naar haar trouwerij.

Veel feestjes gehad met juf Hamstra! We waren als bloem verkleed naar haar trouwerij. We gingen patat eten in de klas. Een kabouterfeest, Indianenfeest etc.

De Fakkel, 1989

Ik zou alle ex-leerlingen willen oproepen zich hier op te melden en ook klassefoto's in te brengen.

Ik zou alle ex-leerlingen willen oproepen zich hier op te melden en ook klassefoto's in te brengen. Ik was weliswaar geen leerling maar wel bestuurslid van deze school in de tijd van de oprichting. In die tijd stond ds. Jantinus Janssen in Almelo en hij was met zijn enthousiasme een aansprekende figuur. De leerlingenkampen onder zijn leiding zijn memorabel. De andere bestuursleden uit die tijd waren mijn collega Ben Valkman, Jan Kloosterman als voorzitter, Ina van Essen als secretaresse en ik vergeet er nog vast een paar(Janneke Munneke, Herman Hagens, --Holsappel). De eerste directeur was Jan Jongsma, inmiddels leraar in Hardenberg, Juf Hildegard Hamstra, juf Janke Veldman, en nog een meester, die volgens mij Albert heette. Het was een fantastische school in die begintijd. Het was een school van de ouders en hun kinderen.

De Fakkel, 1985

?