De Ekkelboom

Schoolbrink 1 in Zuidwolde, ( Toon op kaart )

148 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Ekkelboom, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Ekkelboom foto

Op De Ekkelboom vind je 10 klassenfoto’s en 148 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Begonnen in de 2e klas bij juf Zeilstra, vervolgens juf Wildeboer, meester Kats en meester Boverhof.

Begonnen in de 2e klas bij juf Zeilstra, vervolgens juf Wildeboer, meester Kats en meester Boverhof. Nog heel kort buurman en hoofdmeester Wiekema meegemaakt. Het laatste jaar genoten van de fantastische reisverhalen van mevrouw Alkema en het enthousiasme van hoofdmeester Westerbeek. De meeste klasgenoten waren erg goed in sport en daar had ik niet bepaald aanleg voor :-)

De Ekkelboom, 1980

Stiekum aan de bel trekken en dan snel wegrennen - voordat meester Westerbeek je te pakken had.

Stiekum aan de bel trekken en dan snel wegrennen - voordat meester Westerbeek je te pakken had. Les gehad van juf Dragt, juf Zijlstra, juf Hennie, juf Wildeboer, meester Kats, meester Boverhof en meester Westerbeek.

De Ekkelboom, 1980

Fantastisch vond ik het op de Ekkelboom.

Fantastisch vond ik het op de Ekkelboom. ingestroomd in het tweede kleuterschooljaar bij juf Botter en later Juf Dragt. Wat me vooral erg aanspak was de onderlinge vriendschap die altijd heel sterk was (al merk je dat pas veel later) en de vele uren die werden geinvesteerd in sporten.

De Ekkelboom, 1977

?