De Eenhoorn R.K. Basisschool

Frieslandlaan 2 in Haarlem, ( Toon op kaart )

149 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Eenhoorn R.K. Basisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Eenhoorn R.K. Basisschool foto

Op De Eenhoorn R.K. Basisschool vind je 31 klassenfoto’s en 149 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

heb leuke herinneringen aan deze school.

heb leuke herinneringen aan deze school.

De Eenhoorn R.K. Basisschool, 1978

Ik heb er maar kort gezeten, maar ik kan mij nog goed herinneren dat het leuke school was met die mooie oranje glijbaan op het plein.

Ik heb er maar kort gezeten, maar ik kan mij nog goed herinneren dat het leuke school was met die mooie oranje glijbaan op het plein. Juffrouw Peggy en natuurlijk die juffrouw die altijd naar irian Jaja ging ik weet aleen haar naam niet meer!! Ik zie dat Ramon overveld zich ook heeft gemeld als oud leerling...HE ramon hier je oude overbuurjongen. Hoe is het nou???

De Eenhoorn R.K. Basisschool, 1979

Jah leuke school.

Jah leuke school. Ik kan me nog steeds de tekst van de musical herinneren :) Verder herinner ik me eigenlijk alleen nog "meneer john" En met Arnee v gaalen zat ik in een klas met verder alleen maar meisjes hehe.... Check me site www miezenbeek nl

De Eenhoorn R.K. Basisschool, 1984

?