De Eendracht (Eendrachtstraat)

Eendrachtstraat in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

141 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Eendracht (Eendrachtstraat), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Eendracht (Eendrachtstraat) foto

Op De Eendracht (Eendrachtstraat) vind je 15 klassenfoto’s en 141 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

jufrouw bos met haar hoofddoekjes is iets wat ik mij altijd blijf herrinneren meester klein obbing was erg aardig en ik weet nog dat hij getrouwd is met juffrouw siebring namen van klasgenootjes die ik nog weet zijn wijnie vosselman jan ter maten grad

jufrouw bos met haar hoofddoekjes is iets wat ik mij altijd blijf herrinneren meester klein obbing was erg aardig en ik weet nog dat hij getrouwd is met juffrouw siebring namen van klasgenootjes die ik nog weet zijn wijnie vosselman jan ter maten grada van gerrevink binneke buiter diny en wilma oerlemans hanny hendriks

De Eendracht (Eendrachtstraat), 1955

Ik was zo klein dat ik me er weinig van kan herinneren.

Ik was zo klein dat ik me er weinig van kan herinneren. Maar ergens heb ik nog een klasse foto.

De Eendracht (Eendrachtstraat), 1959

het gescheiden jongens-en meisjesplein, het opstellen voor de school voordat we naar binnen moesten,netjes in de rij, en per klas.

het gescheiden jongens-en meisjesplein, het opstellen voor de school voordat we naar binnen moesten,netjes in de rij, en per klas. juf van ark met haar paardestaart boven op haar hoofd,die zo gek met me was dat ik 2 jaar achtereen bij haar in de klas mocht,meester van den berg(e), meester lanting, meester janssen,maar vooral herinner ik me het knusse van de school, de oliekachels,ook in het gymlokaal, waar een klasgenoot eens bijna aan geroosterd werd doordat hij er tegenaan viel, de hoge lokalen,de activiteiten, zoals oud papieractie, kinderkermis, ouderavond met een musical. van de klasgenoten herinner ik me rietje vos, diana dekker, gerty donk, harry westerink, joop oudbier, netty buitenhuis, henk lieftink, de tweeling ten cate, gerrie van beek, tineke van oostenenk, titiha kers(waar ik "verkering"mee heb gehad) . in de eerste klas had ik een hele lieve juf, maar ik ben haar naam even kwijt. ook herinner ik me nog het schrijven met een kroontjespen, en een echt gevuld inktpotje, maar doordat ik links was, werd het een puinhoop in mijn schrift, er moest heel veel vlekkenwater aan te pas komen, want het vloeipapier kon je voor veel mooiere dingen gebruiken.

De Eendracht (Eendrachtstraat), 1968

?