De Duizendpoot

Ravelplantsoen 5 in Almere, ( Toon op kaart )

175 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Duizendpoot, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Duizendpoot foto

Op De Duizendpoot vind je 17 klassenfoto’s en 175 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

********.

********

De Duizendpoot, 1987

Ik kwam in groep 6 bij "meester Wybe"en vervolgens een jaar groep 7 van "meester nico"(we waren niet de beste "vrienden geloof ik hahahaha) en vervolgens in groep 8 weer meester Wybe.

Ik kwam in groep 6 bij "meester Wybe"en vervolgens een jaar groep 7 van "meester nico"(we waren niet de beste "vrienden geloof ik hahahaha) en vervolgens in groep 8 weer meester Wybe. Ik heb een hele leuke tijd gehad op de 1000-poot. We deden een hoop buitenschoolse activiteiten en vooral "meester Wybe"en "juf Korina"(staat hier ook zag ik) vond ik hele leuke onderwijzers. En het is ook allemaal na deze school nog goed met me afgelopen...

De Duizendpoot, 1990

hmzzz herinneringen? vage beelden flitsen voorbij maar zullen in mijn geval geen positieve zijn geweestmeer op de gang gestana dan achter me bureautje gezeten :D.

hmzzz herinneringen? vage beelden flitsen voorbij maar zullen in mijn geval geen positieve zijn geweestmeer op de gang gestana dan achter me bureautje gezeten :D

De Duizendpoot, 1988

?