De Dubbelster

De Weergang 2 in Amersfoort, ( Toon op kaart )

64 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Dubbelster, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Dubbelster foto

Op De Dubbelster vind je 6 klassenfoto’s en 64 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Toen de dubbelster nog een houten gebouw was.

Toen de dubbelster nog een houten gebouw was. Alleen Sander Kerkhoffs had een bijnaam voor mij: 'Tijn'. Verder herinner ik mij Rebecca Schriever, waar ik best lang een zogeheten 'snoepjesverkering' mee heb gehad.. Nog altijd heb ik schuldgevoelens over de giga-mislukte sinterklaas surprise die ik voor Neeltje had gemaakt! :-( Ook kan ik me herinneren in de vierde klas, dat Raymond (die niet erg lang op de dubbelster zat) een tafel omgooide, die toen precies op de grote teen van Jeroen van Tent kwam, vlak nadat deze geopereerd was. Leukste jaar vond ik zelf klas 1 met - volgens mij - juf Gea.

De Dubbelster, 1979

Vooral de invaller: Vreekamp kan ik me herinneren (naast Conny, Slachter en Van der Linde natuurlijk).

Vooral de invaller: Vreekamp kan ik me herinneren (naast Conny, Slachter en Van der Linde natuurlijk). We lagen elkaar nl. niet zo. Wel erg veel lol gehad op school. Ook met de musicals, altijd erg spannend (juffrouw Rozelaar en de professor). Sportdagen, Sinterklaas (man van Conny en het paard van, het paard van uhm..kan ik niet opkomen...Jolanda?), schoolkamp, de tafeltennistafel op de gang, de feestjes in de garage (Doe Maar!). Kortom nog veel herinneringen!

De Dubbelster, 1976

Ik ben hier op school gekomen in groep 6.

Ik ben hier op school gekomen in groep 6.

De Dubbelster, 1991

?