De Driehoek

Steenstraat 87 in Wijk bij Duurstede, ( Toon op kaart )

42 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Driehoek, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Driehoek foto

Op De Driehoek vind je 4 klassenfoto’s en 42 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

het was, en is volgens mij nog steeds een hele toffe school.

het was, en is volgens mij nog steeds een hele toffe school. na veel problemen op mijn oude school kwam ik op de driehoek terecht. eerst bij juf kristien en daarna bij frerik en pol, en bax de directeur. op kamp en dan zwemmen in het knvb centrum vond ik het leukste, maar ook de playback school. had veel vriendinnen zoals jasja, mariska, en natasja. zou ze graag nog eens spreken.

De Driehoek, 1982

ik zat eerst bij meester frerik en toen bij meester pol.

ik zat eerst bij meester frerik en toen bij meester pol.daarvoor had ik veel problemen met mijn vorige school en kwam hier terecht.daar heb ik geen spijt van gehad dat was echt de leukste tijden voor me geweest. meester frerik ook altijd met zijn vogels dat was altijd lache onder het rekenen en taal,als hij vogels zag werdt het onderbroken de werk tijd en we gingen dan naar vogeltjes kijken terwijl we dat nix vonden maar dan hoefde we niet te rekennen of taal te maken en we bleven zo lang mogelijk vragen stellen.bij meester pol was ook echt een leuke tijd geweest.ik moest vooraan zitten in die klas weet nog steeds niet waarom dat was.als ik niet oplette had hij een stok bij de hand die voor de boven raam was en hij deed hem open en als ik ff niet oplette sloeg hij met de stok op mijn tafel.toen zat donny achter me en had ook op een dag de vissen van de aquarium bijna allemaal dood gemaakt en daar kan ik nog zo veel over praten dat was echt een hele goeie tijd.

De Driehoek, 1992

op de "normale" basis school, ging het niet goed met o.

op de "normale" basis school, ging het niet goed met o.a rekenen, daarom ben ik toen overgeplaatst naar deze school.

De Driehoek, 1982