De Drie Linden

Raadhuisstraat 15 in Hellendoorn, ( Toon op kaart )

93 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Drie Linden, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Drie Linden foto

Op De Drie Linden vind je 25 klassenfoto’s en 93 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

vanaf de 3e en 4e klas Mr.

vanaf de 3e en 4e klas Mr.Olk en later een plaatsvervangster waarvan naam me de naam is ontschoten 5e en 6e klas Mr. Koppelman Klasgenoten waren o.a: Greetje Schuitert,Ester de Geest, Saskia Kamperman,Renee Olk, Fenneke Vosman, Wilma Baron, Hermien Jansen, Dineke Stappenbelt, Thomas v Waardhuizen, Thijs Scholing, Lute Brouwer, Gertjan Lemmers, Walter Huisjes, Henk vd Wetering, André Mast, Leo Kleton ... leuke herinneringen uit die tijd .. fietscrossen in de "berg" met de overblijvers dat meestal eventjes tussen de tussen de middag plaatsvond... het klei-uurtje destijds van dhr.Koppelman ... duktollen op 't schoolplein (zie je nu niet meer) het halve uurtje eerder vrij voor de markt (en de nodige streken) meestal wel zoetgehouden door de snuupies van Dine Alboer of Belga's van vrouwtje Tromp.

De Drie Linden, 1963

edwin(bij)ecms(punt)speedxs(punt)nl Meester Kamerling ging trouwen met Liduin en we mochten allemaal op de bruiloft komen.

edwin(bij)ecms(punt)speedxs(punt)nl Meester Kamerling ging trouwen met Liduin en we mochten allemaal op de bruiloft komen. Hier heb ik de tweede (schooljaar 1973-1974) tot en met de zesde (schooljaar 1977-1978) klas doorlopen. Les van Juf Goedhart, Meester Kamerling, Meester Koppelman. Klasgenoten waren o.a. Harro ten Ham, Carolien Hondebrink, Harry Dam, Karel Tromp, en vele andere ! Leuke herinneringen aan de jaarlijkse uitvoering in de zaal van café de Kroon.

De Drie Linden, 1973

Slagbal op het schoolplein, Kerst in het donker waarbij de papieren werkstukjes in brand vlogen.

Slagbal op het schoolplein, Kerst in het donker waarbij de papieren werkstukjes in brand vlogen. Les van Meester Koppelman, Juf Goedhart en Meester Kamerling met z'n oude Volvo. Edwin achter op de fiets thuisbrengen.

De Drie Linden, 1972

?