De Donck

Reijerweg 243 in Ridderkerk, ( Toon op kaart )

158 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Donck, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Donck foto

Op De Donck vind je 25 klassenfoto’s en 158 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik woonde op de Stadhouderslaan en ben verhuisd naar Rotterdam.

Ik woonde op de Stadhouderslaan en ben verhuisd naar Rotterdam. Reünie was gezellig, maar waar zijn al die lui gebleven? Alleen Karin Dubbeldam zie ik nog regelmatig met stappen!!

De Donck, 1974

Ik heb in de eerste 5 jaar, dus tot en met 1974 on deze school gezeten.

Ik heb in de eerste 5 jaar, dus tot en met 1974 on deze school gezeten. Leuk vind ik nog altijd het blad met pasfototjes van de hele klas. Huguette Broers was mijn beste vriendinnetje, maar ook speelde ik met therese, Marga, 2 Yvonnes en nog vele anderen.

De Donck, 1970

juf van helden meester achterberg en meester maasdam kan ik me nog heel goed herinneren en als het gaat om klasgenoten aad asmus willy pleyzier trix van den berg en arjan de wit waarbij ik in de straat woonde.

juf van helden meester achterberg en meester maasdam kan ik me nog heel goed herinneren en als het gaat om klasgenoten aad asmus willy pleyzier trix van den berg en arjan de wit waarbij ik in de straat woonde

De Donck, 1971

?