De Dolfyn

Munnikenstraat 1 in Leiden, ( Toon op kaart )

26 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Dolfyn, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 26

Op De Dolfyn vind je 2 klassenfoto’s en 26 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 28

Juffrouw Vroom streng en niet...

Juffrouw Vroom streng en niet aardig klas 3 Klas 1 jufr. Vogel, klas 2 Jufr. Teeuwsen, klas 3 Jufr. Vroom, Mr. de Graaf heel aardige meester klas 4. klas 5 Mr. de Groot, klas 6 Mr. Herfkens. Er zaten nogal veel van der Reijdens in Munnikkenstraat en Oosterstraat, allemaal broersen zusters en neven. Toen ik op deze school zat had het volgens mij geen naam. Wij spraken over de christelijke nationale school, zo stond het ook op de gevel. Later was het Julianaschool. Deze uitleg naar aanleiding over de vraag van Ineke Kamphues.

2003, Deleted

Juf Vogel uit de eerste klas, ...

Juf Vogel uit de eerste klas, had een relatie met meester herfkens van de 6de, we moesten steeds liefdes briefjes brengen , dan wisselde wij elke keer de gegevens uit, was toen heel spannend.

2003, Deleted

Ja, juffrouw Bier was mijn fav...

Ja, juffrouw Bier was mijn favoriete juff, ik heb van haar in groep 4 en 5 les gehad. In groep 8 kreeg in meester Bas, dat was pas een toffe jaar.

2003, Patricia
?