De Cortendijck

Beryldijk 113 in Roosendaal, ( Toon op kaart )

249 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Cortendijck, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Cortendijck foto

Op De Cortendijck vind je 75 klassenfoto’s en 249 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De herinneringen die ik heb aan de Cortendijck zijn o.

De herinneringen die ik heb aan de Cortendijck zijn o.a. de leuke klas die we hadden. Op vrijdagmiddag sketsjes opvoeren. En niet te vergeten apekooi tijdens de gymles. Als één van de kleinste stond ik altijd achteraan voordat er gekozen werd. De leukste leraren waren toch wel Breugelmans en Mulders.

De Cortendijck, 1976

Ik kwam vanuit Rotterdam naar klas 2 van de Cortendijck, leuke vriendjes uit de buurt, Bastiaan de Graaf, Patrick, Armand (die regelmatig in de krant staat met marathons), Hans.

Ik kwam vanuit Rotterdam naar klas 2 van de Cortendijck, leuke vriendjes uit de buurt, Bastiaan de Graaf, Patrick, Armand (die regelmatig in de krant staat met marathons), Hans. Allemaal uit het oog verloren. Ik ben benieuwd wat met Bas gebeurd is. Destijds is hij naar Tilburg verhuisd met zijn ouders en is het vriendenclubje uit elkaar gevallen. Dus Bas, als je dit leest, stuur eens een mailtje.

De Cortendijck, 1977

De gezellige kinderfeestjes!.

De gezellige kinderfeestjes!

De Cortendijck, 1984

?