De Cloese

Diependaalse Dijk in Maarssen, ( Toon op kaart )

66 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Cloese, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Cloese foto

Op De Cloese vind je 1 klassenfoto’s en 66 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

t is niet te geloven, maar ik heb toch een tijdje als secretaresse gewerkt en doe ik dus wat met mn opleiding van de Cloese (was niet het vooruitzicht toen ik er aan begon), het kan zelfs nog sterker, ondanks mn slechte kennis van de medische termen (rijt

t is niet te geloven, maar ik heb toch een tijdje als secretaresse gewerkt en doe ik dus wat met mn opleiding van de Cloese (was niet het vooruitzicht toen ik er aan begon), het kan zelfs nog sterker, ondanks mn slechte kennis van de medische termen (rijtjes leren is voor mij een ramp) werkte ik bij een pharmaceut als directie secretaresse (bij Yamanouchi) Het is voor mij wel een tussenstap, want ik ben helemaal goedgekeurd voor de officieren opleiding van de luchtmacht en ben daar in oktober 2004 mee begonnen. *****

De Cloese, 1995

Het eerste jaar waarbij je geen doktersassistente meer kon worden.

Het eerste jaar waarbij je geen doktersassistente meer kon worden. Jammer dat het niet meer bestaat. Zou een mooie tijd kunnen zijn voor mijn dochters. Het is een bijzonder jaar geweest.

De Cloese, 1980

De laatste keer dat de combinatie-opleiding doktersassistente/medisch secretaresse gegeven werd.

De laatste keer dat de combinatie-opleiding doktersassistente/medisch secretaresse gegeven werd. Leuke tijd gehad, veel geleerd. Ook minder leuke herinneringen met name aan het laatste jaar, maar dat zullen de jaargenoten zelf wel kunnen invullen. Jammer dat de opleiding niet meer bestaat. Het was net dat beetje meer. Ook in mijn werk heb ik veel gehad aan wat ik toen verschrikkelijke lessen vond. Zelf ben ik nu docente voor de opleiding medisch secretaresse bij Scheidegger opleiding.

De Cloese, 1978

?