De Clinck Intas

Gyotplein in Groningen, ( Toon op kaart )

61 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Clinck Intas, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Clinck Intas foto

Op De Clinck Intas vind je 3 klassenfoto’s en 61 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kan me gen leerkrachten herinneren, ja 1 van een lerares, ze had altijd opgestoken har en ze wilde , toen des tijds, wel me werken aan een spreekbeurt die ik zou houden over mummies, ze wilde zich wel in wc papier laten wikkelen.

Ik kan me gen leerkrachten herinneren, ja 1 van een lerares, ze had altijd opgestoken har en ze wilde , toen des tijds, wel me werken aan een spreekbeurt die ik zou houden over mummies, ze wilde zich wel in wc papier laten wikkelen. Namen van klasgenoten: Anet(te) Bos, Regina...., Marry...., Cobi.... Ik geloof dat ik nog klase oudste geweest ben en dat we veel plezier hebben gehad! Ik zal eens op zoek gan naar foto's, die meot ik nog ergens hebben.

De Clinck Intas, 1984

ik zat oa bij sandra brinkhuizen jack van akkeren in de klas ik zat in de groep die het laatste jaar zaten toen wij aan de gyot plein zaten daarna zijn we veeer huist naar leeuwenborg.

ik zat oa bij sandra brinkhuizen jack van akkeren in de klas ik zat in de groep die het laatste jaar zaten toen wij aan de gyot plein zaten daarna zijn we veeer huist naar leeuwenborg

De Clinck Intas, 1989

zat als laatste groep op het gyotplein.

zat als laatste groep op het gyotplein

De Clinck Intas, 1989

?