de Cirkel

Regentesseweg 1 in Almere, ( Toon op kaart )

42 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Cirkel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Cirkel foto

Op de Cirkel vind je 11 klassenfoto’s en 42 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb meegemaakt dat eerst de Vrije school en daarna de Al Iman de school ook gebruikte omdat er in die tijd op de Cirkel te weinig leerlingen zaten.

Heb meegemaakt dat eerst de Vrije school en daarna de Al Iman de school ook gebruikte omdat er in die tijd op de Cirkel te weinig leerlingen zaten. Ik weet nog dat ik in de klas zat bij Jonneke en Mabel.

de Cirkel, 1990

Ik zat samen met Merlin en Hestia in groep 5.

Ik zat samen met Merlin en Hestia in groep 5. Merlijn woonde in de kruidenwijk en Hestia in de fantasie. Door gebrek aan leerlingen, slechte kwaliteit onderwijs en onenigheid onder de leraren (meester Paul?) Ben ik naar de Peperbus gegaan

de Cirkel, 1988

Ik ben halverwege de 4e klas op deze school gekomen toen we naar Almere zijn verhuisd.

Ik ben halverwege de 4e klas op deze school gekomen toen we naar Almere zijn verhuisd. Ik herinner me deze Montessorischool vooral vanwege het feit dat het vlakbij het centraal station lag en ik het station nog helemaal gebouwd heb zien worden. Vooral meester Ronald (schoolhoofd) is me bijgebleven en natuurlijk veel van mijn klasgenoten.

de Cirkel, 1984

?