De Catamaran

Frederik Hendriklaan 47 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

51 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Catamaran, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Catamaran foto

Op De Catamaran vind je 12 klassenfoto’s en 51 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Oh ja ik weet het nog met meester Dirk Rodenburg gek op kippen,en hij wist ook nog vele van ons net zo gek te krijgen als hij zelf Toen hij op school kwam met een computer spel ja met kippen natuurlijk.

Oh ja ik weet het nog met meester Dirk Rodenburg gek op kippen,en hij wist ook nog vele van ons net zo gek te krijgen als hij zelf Toen hij op school kwam met een computer spel ja met kippen natuurlijk. Was wel erg leuk met hem. Ik was de zolder aan het opruimen en ik kwam een oud werk boek tegen waar ook alle namen achter op staan met wie ik in de klas zat. Sascha Sman, Eric de Geus, Hans Dekker Rogier Horsting, Alexander Maas, Ruud Hoeben, Bert Klooster, Danny Oosterwal Kader Benali, Patrick Goedhart,

De Catamaran, 1978

de tijd weet ik niet meer zo heel goed op het moment zal het ff uitzoeken en kijken of ik nog een paar klassefoto's kan scannen.

de tijd weet ik niet meer zo heel goed op het moment zal het ff uitzoeken en kijken of ik nog een paar klassefoto's kan scannen.jaja Juf Scheer wie heeft er niet bijhaar in de klas gezeten, juf Anjo, meester gerard, Juf gerda bijde receptie, meester en jufrouw Schoonhoven, juf Marieke en warme tijd die me zeker een hele goede weg hebben op laten gaan me zelf kon zijn en nu kan zijn wat ik wou,

De Catamaran, 1982

Deze school was voor mij "De Brug" met als hoofd 'dhr.

Deze school was voor mij "De Brug" met als hoofd 'dhr. Ter Bocht'. Ik begon in de klas van juf Anita (1985) en eindigde in de zesde klas van meester Kuijper (1991) Het leukste van alles was op kamp gaan naar het padvinderij- huisje in de bossen van Bloemendaal. En niet te vergeten de woestijn- ratjes van juf Astrid! Ik ging veel om met Nicolette, Marit, Tanja en Claudia.Ik ben benieuwd hoe het met jullie en de velen andere klasgenoten gaat. Mijn schoolloopbaan: VBO- verzorging (1991-1995) MBO- sociaal pedagogisch werk (1995-1998) HBO- maatschappelijk werk & dienstverlening 3- jarige route (1998- 2001) Ik werk nu als mwd'er in een blijf-van-mijn-lijfhuis waar ik verantwoordelijk ben voor de kinderhulpverlening. Daarnaast doe ik af en toe telefonische crisis- hulpverlening. Ik woon al 8 jaar in Rotterdam maar kom nog vaak in Alkmaar omdat m'n ouders er nog steeds wonen.

De Catamaran, 1985