De Casembroot-School

Raiffeisenstraat 9 in Sint Annaland, ( Toon op kaart )

92 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Casembroot-School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Casembroot-School foto

Op De Casembroot-School vind je 3 klassenfoto’s en 92 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een oude school aan de Ring.

Een oude school aan de Ring. Met een heel fijn schoolplein. De eerste jaren herinner ik me de mooie tekeningen van een juf in een van de lagere klassen, zij kon prachtig tekenen. Toen ik eens ziek was heb ik van mijn klasgenoten briefjes met beterschapswensen gekregen die ik nog allemaal bewaard heb, heel erg leuk.Meester Willemse, mijn favoriete leraar! Speelde klarinet, ik herinner me de zanglessen van hem heel goed. Meester Boot was erg streng, waar ik nog wel eens aan denk; zijn de spoorboekjes... en de tekenles. Gymles van meester Boot was meestal marcheren. De schoolreisjes waren elk jaar een hoogtepunt. Op kamp gaan was er toen nog niet bij!

De Casembroot-School, 1963

ik had in de eerste en tweede klas van de school een vriendin die sharida heete maar is toen vertrokken naar lelystad als alles goed is.

ik had in de eerste en tweede klas van de school een vriendin die sharida heete maar is toen vertrokken naar lelystad als alles goed is. we zaten met 6 leerlingenn in een klas en zijn met 4 overgebleven. ook edith zat in die klas maar waar naartoe ze is verhuisd weet ik niet haar ouders hebben wel in het buitenland gewoont een poosje. ik hoop dat ik nog eens iets van ze hoor.

De Casembroot-School, 1979

Leuke school bij meester van den Broek.

Leuke school bij meester van den Broek.

De Casembroot-School, 1975

?