De Canteclaer

Sara Burgerhartweg in Hoogvliet, ( Toon op kaart )

398 scholieren

Bekijk het volledige profiel van De Canteclaer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 114
  • Schoolgenoten 398

Op De Canteclaer vind je 114 klassenfoto’s en 398 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 396

Ik kan me nog veel van deze sc...

Ik kan me nog veel van deze school herinneren, de leraren: juffrouw Groenendaal, juffrouw Moes, meester Goldman, van Deelen, Veltman, van Tour, de Graaf en uiteraard het hoofd Wessels. Meester van Tour ben ik later weer tegen gekomen, in Krimpen aan de Lek alwaar hij hoofd is geweest op de school van mijn vrouw. Ook veel klasgenoten zoals Letty Oostdijk, Simone Balvers, Hannelore Jager, Lydie Bartijn, Sjaakje Stuiver, Herma Merx, Emmy Mullens, Hans van de Rol, Pieter Paul Hoekwater, Rudolf Veenstra, Theo Been, Peter Dullaart, Walter Borgmeijer, de tweeling Willem en Jan van der Duim enzovoort. Wat is er van hun terecht gekomen en waar zijn ze nu allemaal? Wie weet dat ????reacties re.bal@planet.nl

2002, Deleted

ik herinner mij nog het beste ...

ik herinner mij nog het beste mevr moes, meester heezik en de reunie van enkele jaren geleden. volgens mij was het hoofd toen meester wessels. Het was een leuke school.

2002, anita

mijn echte naam is mina schild...

mijn echte naam is mina schildmeijer mijn broer zat 1 klas hoger als ik vooral het schoolkamp naar de koebel vond ik altijd leuk Ik woon nu in Spijkenisse ben getrouwd en heb 2 dochters.

2002, Deleted
?