De Canteclaer

Sara Burgerhartweg in Hoogvliet, ( Toon op kaart )

405 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Canteclaer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Canteclaer foto

Op De Canteclaer vind je 122 klassenfoto’s en 405 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kan me nog veel van deze school herinneren, de leraren: juffrouw Groenendaal, juffrouw Moes, meester Goldman, van Deelen, Veltman, van Tour, de Graaf en uiteraard het hoofd Wessels.

Ik kan me nog veel van deze school herinneren, de leraren: juffrouw Groenendaal, juffrouw Moes, meester Goldman, van Deelen, Veltman, van Tour, de Graaf en uiteraard het hoofd Wessels. Meester van Tour ben ik later weer tegen gekomen, in Krimpen aan de Lek alwaar hij hoofd is geweest op de school van mijn vrouw. Ook veel klasgenoten zoals Letty Oostdijk, Simone Balvers, Hannelore Jager, Lydie Bartijn, Sjaakje Stuiver, Herma Merx, Emmy Mullens, Hans van de Rol, Pieter Paul Hoekwater, Rudolf Veenstra, Theo Been, Peter Dullaart, Walter Borgmeijer, de tweeling Willem en Jan van der Duim enzovoort. Wat is er van hun terecht gekomen en waar zijn ze nu allemaal? Wie weet dat ????reacties re.bal@planet.nl

De Canteclaer, 1964

ik herinner mij nog het beste mevr moes, meester heezik en de reunie van enkele jaren geleden.

ik herinner mij nog het beste mevr moes, meester heezik en de reunie van enkele jaren geleden. volgens mij was het hoofd toen meester wessels. Het was een leuke school.

De Canteclaer, 1961

mijn echte naam is mina schildmeijer mijn broer zat 1 klas hoger als ik vooral het schoolkamp naar de koebel vond ik altijd leuk Ik woon nu in Spijkenisse ben getrouwd en heb 2 dochters.

mijn echte naam is mina schildmeijer mijn broer zat 1 klas hoger als ik vooral het schoolkamp naar de koebel vond ik altijd leuk Ik woon nu in Spijkenisse ben getrouwd en heb 2 dochters.

De Canteclaer, 1970

?