De Brug

Schiedamseweg 153 in Schiedam, ( Toon op kaart )

14 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Brug, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Brug foto

Op De Brug vind je 0 klassenfoto’s en 14 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik weet nog goed dat ik op de brug zat en dat mijn besten vriend tommy heemskerk dat was echt een leuekn jongen waar ik hele de dag mee bezeig was en rabani en nog veel meer als je contct met me wil hebben is dit mijn e-mail ************************* gro

ik weet nog goed dat ik op de brug zat en dat mijn besten vriend tommy heemskerk dat was echt een leuekn jongen waar ik hele de dag mee bezeig was en rabani en nog veel meer als je contct met me wil hebben is dit mijn e-mail ************************* groetjes brenda mulder

De Brug, 1993

Ik zie op deze school maar weinig oudleerlingen van mij, mischien als ze er nu naar kijken er wat meer reacties komen ik zou dat wel fijn vinden.

Ik zie op deze school maar weinig oudleerlingen van mij, mischien als ze er nu naar kijken er wat meer reacties komen ik zou dat wel fijn vinden.

De Brug, 1979

al me klas genoten heb er echt veel plezier mee gehad en zo jammer dat dat er niet meer is en de leraren ook natuurlijk.

al me klas genoten heb er echt veel plezier mee gehad en zo jammer dat dat er niet meer is en de leraren ook natuurlijk

De Brug, 1994

?