Ontdek PLUS

De Bron

Hulstplein 32 in Tielt, ( Toon op kaart )

10 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Bron, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Bron foto

Op De Bron vind je 0 klassenfoto’s en 10 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Bij aanvang van de studie met 42 leerlingen gestart.

Bij aanvang van de studie met 42 leerlingen gestart. In 1959 met 35 leerlingen afgestudeerd. Bataille Marie-Josè Duparc Godelieve Mol Godelieve Dejoncheere Yvette Lepla Marie-Louise Maes Monica Schelpe Hèdwige Brigitte Vandenberghe Quidouce Beatrijs Accou Francine

De Bron, 1956

Bij aanvang van de studie met 42 leerlingen gestart.

Bij aanvang van de studie met 42 leerlingen gestart. In 1959 met 35 leerlingen afgestudeerd. Bataille Marie-Josè Duparc Godelieve Mol Godelieve Dejoncheere Yvette Lepla Marie-Louise Maes Monica Schelpe Hèdwige Brigitte Vandenberghe Quidouce Beatrijs Accou Francine Maene Jeanine Vandenheede Diana

De Bron, 1956

Tijdens deze aanmelding kwam ik er achter dat het lyceum de Heilige Familie dus van naam veranderd is in De Bron? Ik heb nog maar met 2 schoolvriendinnen uit die tijd contact.

Tijdens deze aanmelding kwam ik er achter dat het lyceum de Heilige Familie dus van naam veranderd is in De Bron? Ik heb nog maar met 2 schoolvriendinnen uit die tijd contact. Ik heb in het begin 1 keer een reunie gehad, maar daarna nooit meer een uitnodiging gekregen. Dat kan natuurlijk komen omdat ik naar Nederland ben verhuisd. Ik kan mij nog heel veel herinneren van de middelbare school: het uniform, het gebouw, de leerkrachten (ik ken ze nog allemaal bij naam ofwel bij bijnaam), de klasgenoten van eerst grieks-latijns en later latijn-wetenschappen. Ik ben daarna ergotherapie in Gent gaan studeren en daarna gaan werken als creatief therapeute in Nederland. Eerst dacht ik daar even voor twee jaar te werken, maar gezien de privé omstandigheden (huisje boompje beestje je kent het wel)ben ik daar gebleven. Ik zou nu toch heel graag weer contact krijgen met mijn klasgenoten, om een keer samen weer te babbelen over vroeger. Ik kom dan graag hiervoor naar België toe!

De Bron, 1961