De Bouwsteen

Bouwstraat ? in Utrecht, ( Toon op kaart )

129 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Bouwsteen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Bouwsteen foto

Op De Bouwsteen vind je 48 klassenfoto’s en 129 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De leerkrachten van deze school die ik mij nog herinner zijn juffrouw de Graaf(kleuterklas), juffrouw Mes, Juf Drooglever, meester Lingsma en meester Hompes.

De leerkrachten van deze school die ik mij nog herinner zijn juffrouw de Graaf(kleuterklas), juffrouw Mes, Juf Drooglever, meester Lingsma en meester Hompes. Bij mij in de klas zaten o.a. Stephan Westbroek (nog steeds contact mee), Hennie Lettinck, Ronald, Ilona Jorritsma, Ruth, Geertje de Bruin en Martin. Sommige achternamen ben ik kwijt. Vooral van juf Drooglever nog wel eens slapeloze nachten!

De Bouwsteen, 1970

Meester Berghout, ja, die met die viool.

Meester Berghout, ja, die met die viool. Ik weet nog een liedje van hem, over schaatsen. En dan was er meneer Nooy. De directeur. En die juf uit klas 4, smoor was ik. Ik wilde blijven zitten. OM HAAR! En ik was verliefd (in de 6de) op dat meisje met het rode haar ook uit de bouwstraat. Ach, verliefd zijn, ruzie hebben. Toch denk ik dierbaar aan die tijd. 7 jaar op die school. En hij staat er nog. Hij was al oud en nu 50 jaar ouder.

De Bouwsteen, 1953

Zie ook: Ned.

Zie ook: Ned. Herv. Gemeenteschool Dat ik deze woorden kan schrijven heb ik geleerd van Juf Nauta. Schoolhoofd: Noy, deelde speculaas uit op zijn verjaardag. Leraren:Nauta(v),Bijleveld(v),Welsh(M)'Te Gussinklo(m),Talens(m) Ik woonde in de Bekkerstraat 54

De Bouwsteen, 1952

?