De Bosvlinder

Bosweg 1 in Hooghalen, ( Toon op kaart )

92 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Bosvlinder, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Bosvlinder foto

Op De Bosvlinder vind je 9 klassenfoto’s en 92 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat hier op school van de 1e tot halverwege de 4e klas en was in die jaren vooral bevriend met Rik en Greetje Hovenkamp.

Ik zat hier op school van de 1e tot halverwege de 4e klas en was in die jaren vooral bevriend met Rik en Greetje Hovenkamp. Wij woonden op Bosweg 15 en mijn vader werkte op de kazerne als sportofficier.

De Bosvlinder, 1972

Veel klasgenoten hebben in mijn poeziealbum geschreven.

Veel klasgenoten hebben in mijn poeziealbum geschreven. Ik heb les gehad van meester Koops Ik zat bij Hennie Nijland en Hillie Piel in de klas. En volgens mij heeft Willem Talens ook bij mij in de klas en ook Ina Wiggerink Ikheb later nog wel kontakt gehad met Hennie Nijland ze woonde aan de smildervaart met haar gezin.

De Bosvlinder, 1964

Legendarisch waren natuurlijk de woede-uitbarstingen van meester Gubler en de streken van Rolf Mulder (schopte de Ruiter ooit in z'n buik).

Legendarisch waren natuurlijk de woede-uitbarstingen van meester Gubler en de streken van Rolf Mulder (schopte de Ruiter ooit in z'n buik). Als ik er op terugkijk echt een supertijd, erg onbezorgd, jammer dat je dat op het moment zelf niet zo beseft.

De Bosvlinder, 1979

?