De Bosrand

Bosweg in Amersfoort, ( Toon op kaart )

53 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Bosrand, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 53

Op De Bosrand vind je 2 klassenfoto’s en 53 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 39

Leuke tijd gehad, vooral met R...

Leuke tijd gehad, vooral met Rianne (véél gelachen) en Hörü (véél snoepjes gegeten)! En 'discootje' aan het eind van het jaar, superrr. Johnnie en Bennie vonden meisjes maar eng, ghahaa... Waren we ook..

2003, Michelle

Leuke tijd!! Zeker door Anouk,...

Leuke tijd!! Zeker door Anouk, Danne, Dido, Mathieu, Bas en vele andere... Sneeuwballen gooien over het zwevende lokaal!

2003, Deleted

Ik had hier een paar hele liev...

Ik had hier een paar hele lieve juffen. Ik zat hier van groep 3 t/m 6 ongeveer. Wat ik nog heel goed weet is dat we een stuk moesten lopen om te gymen, was een groot avontuur die tocht naar de zaal. Onderweg eikeltjes gooien enzo. (aan het rand van het bos)Hé Kim ik weet niet of je dit leest, maar we waren hele goede vriendinnen in deze tijd!!! Ik vond het altijd geweldig om bij jou te spelen! Je moeder maakte voor elk jaargetijde een heel mooi hoekje in het huis! mail me hoe het met je gaat ******************************************

2003, Nurcihan (Sibel)
?