De Boog

Koudenhovenseweg Zuid 202 in Eindhoven, ( Toon op kaart )

73 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Boog, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
De Boog foto

Op De Boog vind je 1 klassenfoto’s en 73 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op de Maria-school; koudenhovense weg heb ik t/m 5e klas ( Hr.

Op de Maria-school; koudenhovense weg heb ik t/m 5e klas ( Hr. Ketelaars met stokje) gezeten. In deze klas zelfs met 50 leerlingen omdat de jongens erbij kwamen. Graag zou ik iedereen weer eens zien en wil graag een reunie organiseren. Klas 6 heb ik in Woensel gevolgd omdat we daar naar toe verhuisd waren. Chris van Boxtel ( mijn nichtje) zat ook in onze klas. Verdere namen: Hans en Jan-willem Lamers ( mijn grote liefde toen), Nog een tweeling:vd Vreden(rood haar). Marian van Rooy, Hans vd Heyden, Mieke Martens, Kitty Maasakkkers, Lilian v.Overbruggen. Gezellig tijd was het in Tongelre.

De Boog, 1965

kamp Bergeijk levend stratego.

kamp Bergeijk levend stratego...). Tijdje als klaarover gespeeld, ook geinig. Verder nog leuke bijrol gehad in de musical van de 6e klas als boom....

De Boog, 1979

Lilianne van Rijssel Leuk om te ontdekken dat oude klasgenoten deze site ook bezoeken.

Lilianne van Rijssel Leuk om te ontdekken dat oude klasgenoten deze site ook bezoeken.Christiane ken je me niet meer? Ik weet nog wel wat meer namen uit de klas van Hr.Ketelaars, de man met de grote handen.

De Boog, 1971

?