De Bonte Stegge

Ruigedoornstraat 23 in Dalfsen, ( Toon op kaart )

89 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Bonte Stegge, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Bonte Stegge foto

Op De Bonte Stegge vind je 16 klassenfoto’s en 89 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn herinneringen aan de school zijn erg positief: de liefste juf Bouwhuis, de gezangen met meester Roos met zijn gitaar en de gezelligheid in de klas van meester Donderwinkel zitten nog in mijn hart.

Mijn herinneringen aan de school zijn erg positief: de liefste juf Bouwhuis, de gezangen met meester Roos met zijn gitaar en de gezelligheid in de klas van meester Donderwinkel zitten nog in mijn hart. Allard, meld je eens aan!

De Bonte Stegge, 1974

Heette deze school vroeger"de Pleyen"? Klas 3 en 4 bijmeester Roos: veel zingen.

Heette deze school vroeger"de Pleyen"? Klas 3 en 4 bijmeester Roos: veel zingen.Klas 6 bij meester Holt:musical maken. Leren lezen en schrijven van juf Douma .Klas 5 bij meester Donderwinkel.Klasgenoten:Jacobine Jansen, Berna Alteveer, Marion Vrielink

De Bonte Stegge, 1969

Het boek Remi alleen op de wereld dat we geloof ik in groep 6 gelezen hebben met meester holt.

Het boek Remi alleen op de wereld dat we geloof ik in groep 6 gelezen hebben met meester holt. Met donderwinkel was het ook altijd leuk, hij heeft een boerderij en wat paarden. Ik heb alleen in groep 1 - 7 gezeten. klasgenoten: eva,marloes,adriana,ilse,martine de V, martine T,aniek,alwin,rianne,laura, hanneke,eyk,jochem,marthijs,eyke, marianne, saskia en de rest die ik zo snel vergeten ben..

De Bonte Stegge, 1985

?