de Bonkelaar (Speelmolen)

Molenwijk 3 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

230 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Bonkelaar (Speelmolen), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Bonkelaar (Speelmolen) foto

Op de Bonkelaar (Speelmolen) vind je 84 klassenfoto’s en 230 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hele mooie tijd gehad.

Hele mooie tijd gehad. Meester Hus, meester Slinger, meester Lebbing, zie ze allemaal nog zo voor me. Veel vriendjes en vriendinnetjes waaronder Marie-Jeanne, Merel, Kim, Joris, Joram, Jelrick en ga zo maar door. Bladel!!! Speeltuinen in de Molenwijk, stiekem zwart-wit bewaren in je laatje of liefdesbrieven doorspelen. Kinderdisco in t buurthuis. Benieuwd wat er van iedereen geworden is...

de Bonkelaar (Speelmolen), 1979

De Bonkelaar was echt een super leuke basisschool.

De Bonkelaar was echt een super leuke basisschool. Heb daar ook 3 jaar lang een leuke tijd gehad. Kan me dan ook nog best wel veel van deze school herinneren. Ons uitstapje naar Engeland of onze jaarlijkse uitstapjes naar Bladel de Hoeve. Sara Noutsis was mijn beste vriendin. Helaas hebben wij geen contact meer met elkaar. Ook kan ik Ilona Hutseson, Nicolette Diks, Jennifer, David, Dennis, Jane, Diana Lotte nog goed herinneren. En juffrouw en meester Slinger en Meester Hus (geen familie volgens mij) waren hele leuke leraren [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] zie speelmolen de Bonkelaar

de Bonkelaar (Speelmolen), 1989

Ik zie een foto waar ik op sta, en dat is de kleuterschool, en niet de basisschool zoals ik eerst dacht.

Ik zie een foto waar ik op sta, en dat is de kleuterschool, en niet de basisschool zoals ik eerst dacht. Er zijn wel wat vage herinneringen. Verkleedfeest waar ik nog foto's van heb, en het schoolfeest met optredens. Wij zongen 'De brievenbus' van Annie M.G. Schmidt. Marten van Dijk was kleine Peter.

de Bonkelaar (Speelmolen), 1973

?